|
REGISZTRÁCIÓ
| Szerző |
Üzenet |
zoltandomjan
|
|
 |
Cyborgka
|
|
 |
elzé
|
| Csüt. Szept. 02, 2010 12:43 pm |
|
|
ÓÓÓ nagyon köszi ez igazán kedves
Az első hawtin meg van szintén a soundcloud-ról húztam le a többit otthon meglesem  |
|
 |
Cyborgka
|
| Csüt. Szept. 02, 2010 12:41 pm |
|
|
| elzé írta: | Kicsit más téma.
Ezeket hallgattam nem rég neten
Phenomania - Who Is Elvis
Speedy J - Pullover
U96 - I wanna be a kenndy
U96 -Das Boot (techno version)
Anno vettem Techno című válogatás kazettát egy trafikban (amikor 13-14 éves voltam még voltak ilyenek) olyan 93-94 körül járunk és azon voltak ezek a számok.
(a das boot talán nem volt rajta ha jól emlékszem csak a többi)
Kötve hinném, hogy eredeti kiadvány volt akkoriban virágzott a hamisítás piac.
Abba a trafikba jártam a különböző 2unlimited, Dr. Alban, Snap és hasonló finomságokért és nem is tudom miért de valahogy megtetszett a címe ennek a kazinak.
Bakker nagyon furcsa zenék volt akkoriban teljesen hülyének néztek a többiek. |
Ha ennyire akarsz időutazni, akkor (gondoltam) ezeket megosztom veled:
Richie Hawtin @ Power 96 - Detroit Radio (24.11.1989)
http://soundcloud.com/r_co/richie-hawtin-power96-detroit-radio-24-11-1989-1
Richie Hawtin @ Cherry Moon - 2 Years Rave Explosion - Lokeren - Belgium (13.05.1994)
http://www.megaupload.com/?d=G7SJG2K6
Jeff Mills & Robert Leiner @ Rave Explosion III - Oktoberhallen - Wieze - Belgium 22-10-1993
http://www.zshare.net/audio/54285471d58e4a14/
Sven Väth @ Omen (01.01.1995)
http://www.megaupload.com/?d=l9kvi87l
Derrick May @ Bristol - England (1990)
http://www.megaupload.com/?d=XZQH3F0R
Remélem nem törlik. Jó időutazást. |
|
 |
lali
|
| Csüt. Szept. 02, 2010 10:29 am |
|
|
| Mert nem lesz!!! Lerágott csontot nem illik újra kikaparni :S |
|
 |
csókapisti
|
| Csüt. Szept. 02, 2010 10:20 am |
|
|
| sehol nem látom Rush nevét ki írva.remélem csak benézem!!!!! |
|
 |
Cyborgka
|
| Szer. Szept. 01, 2010 11:08 am |
|
|
| Benec írta: | Tudni kell mikor elég  |
Jogos! Kicsit már erőltetett volt.....   |
|
 |
Benec
|
| Szer. Szept. 01, 2010 10:25 am |
|
|
Tudni kell mikor elég  |
|
 |
Cyborgka
|
| Szer. Szept. 01, 2010 9:03 am |
|
|
| admin írta: |
..de csak rájasimogatás van... akik nem szeretik a rájákat azoknak ezt nem ajánljuk...
egyébként pirosba bármikor mehetsz csak vigyázz nehogy szikrázzon. |
Estleg medúza, vagy tengeri sün nincs a választható opciók között? Jó a rája is, csak nehogy levágja a biztosítékot a buli alatt... |
|
 |
admin
|
| Kedd. Aug. 31, 2010 5:09 pm |
|
|
| Cyborgka írta: | | admin írta: | | A vip jegy mit foglal magába?mert nem látok róla leirást.köszi előre is. |
Az ott feltüntetett dolgokon kívül:
Közelebbről integethetsz a fellépőknek
Tábortűz
Grillezési lehetőség
Borkostolás
Lánchinta
-----------------------------------
A Bikaviadalt kifelejtetted ))) |
Erről a szolgáltatásról eddig nem tudtam. Annyit hallottam, hogy külön kérésre a megfelelő létszám létrejöttekor állatsimogatás lehetséges még. Ezzel az új szolgáltatással kapcsolatban annyit kérdeznék, hogy ha pirosba megyek akkor esetleg további kedvezményeket is igénybevehetek? (Pl. Tovább maradhatok a helyszínen, csoportkép a biztonságiakkal, stb.) [/quote]
..de csak rájasimogatás van... akik nem szeretik a rájákat azoknak ezt nem ajánljuk...
egyébként pirosba bármikor mehetsz csak vigyázz nehogy szikrázzon. |
|
 |
csongi1111
|
| Kedd. Aug. 31, 2010 4:52 pm |
|
|
lehet h már kérdezték ... ha kérdezték akk bocsi... tehát a sorrendet mikor lehet megtudni??  |
|
 |
Cyborgka
|
| Kedd. Aug. 31, 2010 11:25 am |
|
|
| admin írta: | | A vip jegy mit foglal magába?mert nem látok róla leirást.köszi előre is. |
Tábortűz
Grillezési lehetőség
Borkostolás
Lánchinta
A Bikaviadalt kifelejtetted )))[/quote]
Erről a szolgáltatásról eddig nem tudtam. Annyit hallottam, hogy külön kérésre a megfelelő létszám létrejöttekor állatsimogatás lehetséges még. Ezzel az új szolgáltatással kapcsolatban annyit kérdeznék, hogy ha pirosba megyek akkor esetleg további kedvezményeket is igénybevehetek? (Pl. Tovább maradhatok a helyszínen, csoportkép a biztonságiakkal, stb.)  |
|
 |
aanette
|
| Kedd. Aug. 31, 2010 11:23 am |
|
|
| megneztem, ott azt irta h van, es mikor felvettem a kapcsolatot az ott irt irodaval, a zendra tour'al azt mondtak, h nekik nincs jegyuk, s nem is volt. Szoval van valami mas alternativa, vagy rendeljek inkabb en is jegyet a neten? |
|
 |
admin
|
| Kedd. Aug. 31, 2010 9:41 am |
|
|
[quote="Cyborgka"] | Sunrex írta: | | A vip jegy mit foglal magába?mert nem látok róla leirást.köszi előre is. |
Tábortűz
Grillezési lehetőség
Borkostolás
Lánchinta
A Bikaviadalt kifelejtetted ))) |
|
 |
Cyborgka
|
| Kedd. Aug. 31, 2010 9:18 am |
|
|
| Sunrex írta: | | A vip jegy mit foglal magába?mert nem látok róla leirást.köszi előre is. |
Tábortűz
Grillezési lehetőség
Borkostolás
Lánchinta
| Energie írta: | Szerintem az A Arénában felsorolt nevek :RICHIE HAWTIN,THE ADVENT,FELIX KRÖCHER,PAUL RITCH, HOT X, BUDAI közül nemhiszem hogy valaki is meglepetést fog okozni nekünk
De PAUL KALKBRENNER neve valahogy nem illik bele, ebben az Arénába. Majd meglátjuk........más nem addig járkálunk egyet és bulizunk másik Arénában |
Bízzunk ebbe cimbora, de szerinte, most biztos lesz alkalom végigjárni a többi helyszínt is. Végső megoldásként pedig viszek mp3-at.   |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|