Faq

Hol tudok SZÉP kártyával belépőjegy vásárolni?

  • a Deadcode online jegyrendelő rendszerén OTP, MKB SZÉP kártyás fizetési lehetőség
  • Budapesten a Fesztivál Jegyirodában OTP, MKB és K&H SZÉP kártyás fizetési lehetőség
  • a helyszínen OTP, K&H, MKB SZÉP Kártyás fizetési lehetőség (jegyvásárlásra és vendéglátásra is)

A SOLOMUN @ Hungexpo rendezvényen milyen fizetési eszközök használhatóak?

A SOLOMUN @ Hungexoo rendezvényen a helyszínen a következő fizetési eszközök használhatóak: (jegyvásárlásra és vendéglátásra is)

valuta: HUF, EURO
Bakkártyák: MASTER, VISA, MAESTRO, VISA ELECTRON
Szép kártyák: OTP, K&H és MKB SZÉP KÁRTYÁK

HelloPay!

A könnyebb és egyszerûbb fizetés érdekében a SOLOMUN @ HUNGEXPO -n is készpénzmentes fizetési rendszer lesz, amelyet a HelloPay® fog biztosítani. A rendezvényre érkezők az erre kijelölt feltöltő pontokon tudják majd feltölteni pénzüket a kártyákra, 500 forintos kártya letéti-díj ellenében, amely a feltöltött összegből levonódik. A kártyán maradt összeg visszaváltásakor a letéti összeg is visszajár. A ruhatárnál a kártyás fizetés mellett lehet majd készpénzzel is fizetni.

Az egyszerûbb vásárlás mellett további előnye a HelloPay® kártyarendszernek, hogy a korábban, a 2017-es BÓNUSZ Electronic Music Festivalon, a DEADCODE & FRIENDS NYE Special 2017-en, valamint a HYPERSPACE 2018 -on kiváltott kártyák is használhatóak. Az egyenlegek abban az esetben használhatók fel, ha 180 napon belül használtad a kártyát bármely HelloPay® elfogadóhelyen. A kártyára feltöltött összeg továbbvihető a 2018-as BÓNUSZ Electronic Music Festivalra. Ezzel együtt természetesen a kártyákon maradt egységek a rendezvény végén visszaválthatóak az 500 forintos kártya letéti-díjjal együtt. A HelloPay terminálok alkalmasak egyérintéssel működő Mastercard és Maestro kártyák elfogadására is.

Mikor és hol tudom belépőjegyre váltani az online jegyrendelésnél kapott visszaigazoló szelvényemet?

A visszaigazoló szelvényeket csak a rendezvény napján este 22:00-tól tudod belépőjegyre váltani a "VISSZAGAZOLÓ SZELVÉNY" felirattal jelzett bejáratnál!

Utalványokkal tudok jegyet vásárolni?

Igen, ENDERED kultúra és ajándékutalvánnyal illetve OTP, MKB és K&H SZÉP Kártyával is vásárolhatsz jegyeket a FESZTIVÁL JEGYIRODÁban!

Mit tartalmaz a VIP jegy?

Bővebb infóért klikk ide: http://www.deadcode.hu/solomun2018/jegyek

Világító rudat be lehet vinni a rendezvényre?

Nem, a rendezvény területére világító rudat bevinni tilos! A Deadcode Shop-okban kaphatóak lesznek világító rudak 599 HUF-os darabáron.

Átruházhatóak más személyre a névre szóló visszaigazoló szelvények?

Az online rendelt jegyekhez tartozó névre szóló visszaigazoló szelvények a helyszínen a helyszíni jegy árára kiegészítve ruházhatóak át más személyre!

A helyszínen lehet majd VIP jegyet kapni?

Ha a rendezvény napjáig nem fogy el a limitált példányszám, akkor a helyszínen is lehet majd VIP jegyet vásárolni.

Az elővételi jegyemet fel tudom váltani VIP jegyre a helyszínen?

Igen, az elővételi jegy és a VIP jegy különbözetét kell kifizetned a VIP bejáratnál!

Lesz ruhatár a rendezvényen?

Igen, lesz!

Van korhatár a rendezvényen?

Igen, a június 2-i SOLOMUN @ Hungexpo rendezvényre a korhatár 16 év. 16 éven aluliak a rendezvényt nem látogathatják.

Milyen képrögzítő eszközöket vihetünk be a rendezvényre?

Fényképezőgépet és videokamerát nem lehet behozni a party területére. Okostelefont természetesen igen!

Honnan tudom megszerezni a rendezvény plakátját?

A plakát megrendelhető a DEADCODE WEBSHOP oldalán: www.deadcode.hu/webshop

Hol találok orvost, és kihez forduljak, ha valami bajom van?

A rendezvényen folyamatosan orvosi és mentőügyelet működik. Ha bármi bajod vagy problémád adódik, fordulj a DEADCODE info ponthoz, mely a rendezvény főbejáratánál található!

Hol tudok információt kapni a rendezvényről?

Természetesen a hivatalos honlapokon: www.bonuszfesztival.huwww.deadcode.hu. Ha valamire esetleg itt nem kapod meg a választ, akkor hívd az infovonalunkat: +36 20 77‑07‑700

Mi a rendezvény házirendje?

A rendezőség az 1998 évi IV. tv. alapján - egyebek mellett - jogosult a látogatók igazoltatására, csomagjai átvizsgálására, meghatározott tárgyak bevitelének megakadályozására, s a rendezvény megtartását zavaró személyt távozásra felszólítani. Ez esetben a belépőjegy árát a rendezőség nem téríti vissza. Tilos behozni a rendezvény területére kábítószert, bármilyen italt, üveget, műanyag palackot, esernyőt vagy más, a rendezőség által veszélyesnek ítélt tárgyat. Szigorún tilos minden kamera, magnó vagy más hang- és képrögzítő berendezés behozatala. Az előadásról kép és hangfelvétel készülhet, amelyen a látogató is feltűnhet, de semmilyen követeléssel nem léphet fel a rendezőkkel, a felvétel készítőivel, vagy annak jogos felhasználóival szemben. Világító rudat a rendezvény területére bevinni tilos!